MBASTUDIES

Икономически изследвания в Рочестър. Научете за програми по Икономически изследвания в Рочестър! Икономически изследвания

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Областта на икономика и администрация е синтез на брой дисциплини. Студентите придобиват знания за бизнеса, макроикономиката, микроикономиката, финанси, публична политика и други дисциплини, и този комплекс знания осигурява здрава инструментална база за анализ и разбиране на национална и глобална икономическа картина.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Roanoke, самостоятелен град се намира в Общността на Вирджиния. Висшите учебни заведения в града тече 2 години и 4 години специалности в редица случаи.

Икономически изследвания в Рочестър. Вземете MBA в Рочестър. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Рочестър тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Рочестър Filter

Магистър по бизнес администрация - счетоводство

Rochester Institute of Technology (RIT)
MBA
24 Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Придобиване на универсални бизнес и технологични умения, които надхвърлят счетоводния и финансовия мениджмънт. ...

Научете повече