MBASTUDIES

Икономически изследвания в Нова Зеландия. Научете за програми по Икономически изследвания в Нова Зеландия.

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Наличието на MBA по икономика ви насочва към една обещаваща кариера в корпоративния свят. Частни финансови организации и банки са някои от компаниите, които можете да приложите в и не само това, можете да търсите в обществените организации. Добре платена кариера като икономист, финансов консултант, обучител, регионални ръководни длъжности, статистик и демограф са някои от вашите потенциални възможности за работа.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Икономически изследвания в Нова Зеландия. Вземете MBA в Нова Зеландия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Нова Зеландия тук!

1 резултата за Икономически изследвания, Нова Зеландия Filter

Магистър по бизнес администрация

Auckland Institute of Studies
MBA
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Master of Business Administration (MBA) степен е най-международно признати бизнес квалификация в света днес.

Научете повече