MBASTUDIES

Икономически изследвания в Китай. Научете за програми по Икономически изследвания в Китай.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

MBA икономика е наистина известна степен програмата и различни специалисти се насочват към него. Това е така, защото тази специалност е предназначен да помага на корпоративните лидери в разбирането на финансовата инфраструктура на света. Отделно от това, по тази специалност също така помага с различни техники за управление.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Икономически изследвания в Китай. Вземете MBA в Китай. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Китай тук!

2 резултата за Икономически изследвания, Китай Filter

Korea University Business School
MBA
Март 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Или могат да завършат всички курсови изисквания до третия семестър и след това да си намерят работа през последния семестър, като същевременно се занимават с самостоятелно изу ...

Научете повече

Korea University Business School
Годишна програма MBA
Март 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Чрез тази програма можете да създавате тесни мрежи с други студенти.

Научете повече