MBASTUDIES

Икономически изследвания в Камерун. Научете за програми по Икономически изследвания в Камерун.

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Икономиката е вид социална наука, която разглежда развитието и тенденциите в консумирането и разпределянето на богатството и материалните ценности в обществото. Той изучава поведението на организациите и населението и как те взаимодействат с ресурсите.

В западноафриканската държава Камерун се похвали с бързо развиваща се система за висше образование. Колежи и университети са малко на брой, докато наскоро, но много нови училища, които предлагат разнообразие от нови академични програми са силно диверсифицирани вариантите за учениците в тази страна.

Икономически изследвания в Камерун. Вземете MBA в Камерун. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Камерун тук!

1 резултата за Икономически изследвания, Камерун Filter

MBA в банковото дело, данъчната администрация и финансовите услуги (BFS)

Catholic University Of Cameroon
MBA
Септ. 2020
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма има за цел студентите с динамична комбинация от съвременни въпроси, засягащи банковото дело, данъчната администрация и финансите. Такъв подход със сигурност е ид ...

Научете повече