MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Guntur. Научете за програми по Икономически изследвания в Guntur! Икономически изследвания

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

MBA по икономика е програма, предназначена за студенти, които искат да изградят кариера в света на бизнеса, специализирана в Economics. В тази програма, студентите се обучават на въздействието на финансовите системи на глобалната икономика и плесени учениците да изградят кариера в корпоративния свят по-специално в областта на финансите, правителството и банковия сектор.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Икономически изследвания в Guntur. Вземете MBA в Guntur. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Guntur тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Guntur Filter

магистърска степен по бизнес администрация (счетоводство и финанси)

K L University
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Индия Guntur

Магистър по бизнес администрация (счетоводство и финанси)