MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Offenburg. Научете за програми по Икономически изследвания в Offenburg! Икономически изследвания

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Икономиката е област на обучение, която изследва теми за богатство, банкиране, финанси, купувачи и дистрибуторски трендове, рецесии и др. Този предмет се занимава с производството и консумирането на стоки и услуги, тъй като те имат отношение към отделни хора, предприятия и нации.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Икономически изследвания в Offenburg. Вземете MBA в Offenburg. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Offenburg тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Offenburg Filter

MBA в областта на финансите, риска и застраховането

Offenburg University
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 3 семестри Октомври 2020 Германия Offenburg + още 1

Master of Business Administration (MBA) в областта на финансите, риска и застраховането е предназначен за професионалисти, които се стремят към успешна кариера в областта на финансите, управлението на риска и застраховането на търговските кредити.