MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Bremen. Научете за програми по Икономически изследвания в Bremen! Икономически изследвания

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Икономиката е вид социална наука, която разглежда развитието и тенденциите в консумирането и разпределянето на богатството и материалните ценности в обществото. Той изучава поведението на организациите и населението и как те взаимодействат с ресурсите.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

С пристанище на река Везер в северозападната Германия, Bremen е промишлен и търговски град. Той е с население от над 500 000 жители. Той е дом на няколко университети и колежи.

Икономически изследвания в Bremen. Вземете MBA в Bremen. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Bremen тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Bremen Filter

Международен панаир по МВФ

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Кампус Редовно обучение 2 семестри Октомври 2019 Германия Bremen

Започнете да изучавате основните модули на Междуправителствената конференция в Бремен и специалистите по международни финанси