MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Австрия. Научете за програми по Икономически изследвания в Австрия.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

MBA икономика е наистина известна степен програмата и различни специалисти се насочват към него. Това е така, защото тази специалност е предназначен да помага на корпоративните лидери в разбирането на финансовата инфраструктура на света. Отделно от това, по тази специалност също така помага с различни техники за управление.

Ако мислите да се подпомогне образованието си в институция, където високи академични постижения се спазва след това Австрия предлага най-добрата дестинация. Тези институции са изследвания въз по този начин дава възможност на студентите да получат идеи за решаване на реални житейски проблеми.

Икономически изследвания в Австрия. Вземете MBA в Австрия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Австрия тук!

1 резултата за Икономически изследвания, Австрия Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA) по финанси

Wittenborg University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Австрия Vienna + още 1

Ако се стремите да напреднете във вашата кариера във финансовото управление или да се занимавате с кариера във финансовия сектор или отдел на компанията, MBA в областта на финансите ще ви даде възможност да направите скок в управленските роли от съществуваща позиция или да ви подготви въведе нова роля на управленско ниво.