MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Vienna. Научете за програми по Икономически изследвания в Vienna! Икономически изследвания

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

MBA икономика е наистина известна степен програмата и различни специалисти се насочват към него. Това е така, защото тази специалност е предназначен да помага на корпоративните лидери в разбирането на финансовата инфраструктура на света. Отделно от това, по тази специалност също така помага с различни техники за управление.

Република Австрия разполага с огромна политическа, образователна и художествена култура. Географията на Австрия също дава възможност за всички видове сезонни преживявания.

Виена е столицата на Австрия и има много широка гама удобства на този статут. Образователни центрове са в отлично състояние ще има степента на международни училища като American International School Vienna и International University Vienna.

Икономически изследвания в Vienna. Вземете MBA в Vienna. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Vienna тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Vienna Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA) по финанси

Wittenborg University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Холандия Amsterdam Австрия Vienna + още 3

Ако се стремите да напреднете във вашата кариера във финансовото управление или да се занимавате с кариера във финансовия сектор или отдел на компанията, MBA в областта на финансите ще ви даде възможност да направите скок в управленските роли от съществуваща позиция или да ви подготви въведе нова роля на управленско ниво.