MBASTUDIES

Управленски науки в Черна Гора. Научете за програми по Управленски науки в Черна Гора.

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Програмите по мениджмънт осигуряват подготовка на студенти за управленски позиции в брой организации, включително държавни институции. Повечето програми дават на студентите възможност да изберат специализация в една област, например финанси, маркетинг, икономика или счетоводство.

Културата на Черна гора е била оформена от православната, славянски, и Адриатическо влияния. Студенти в тази страна може да се насладят на достъп до важни културни и исторически обекти. Официалният език на страната е черногорският, но сръбското се говори от мнозинството от населението.

Управленски науки в Черна Гора. Вземете MBA в Черна Гора. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Черна Гора тук!

1 резултата за Управленски науки, Черна Гора Filter

международна магистърска степен по мениджмънт, финанси и агробизнеса

University Mediterranean Podgorica
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

The следдипломно обучение програмата International MBA по мениджмънт, финанси и Агробизнес предлага мултидисциплинарна познания в редица социални науки, особено на управлениет ...

Научете повече