MBASTUDIES

Управленски науки в Тайланд. Научете за програми по Управленски науки в Тайланд.

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

При следване в програми по мениджмънт студентите придобиват важни умения в сфера на бизнес, включително комуникации, самоанализ, планиране и изграждане на екип. Повечето програми се фокусират върху етически и културни разлики, които влияят върху труда. Изучаването на такива предмети често подготвя студентите за начални позиции в сфера на управление.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Управленски науки в Тайланд. Вземете MBA в Тайланд. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Тайланд тук!

1 резултата за Управленски науки, Тайланд Filter

Mba в бизнес моделирането и развитието

Mahidol University International College
MBA
Юни 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Завършилите бизнес моделиране и развитие се очаква да бъдат добре запознати както с теоретичните, така и с практическите аспекти на бизнес моделирането и развитието. ...

Научете повече