MBASTUDIES

Управленски науки в Тайван. Научете за програми по Управленски науки в Тайван.

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Програмите MBA по мениджмънт са създадени за професионалисти и студенти, които искат да ръководят в сфера на бизнеса и да са лидери. Такива програми често включват изучаване на финанси, етика, управление на човешки ресурси, мениджмънт и лидерство.

Тайван, официално Република Китай, е държава в Източна Азия и първата конституционна република в Азия. Тайван има няколко добри университети, много от които имат споразумения за обмен с чуждестранни университети, а те са добър начин да изпитат живота в Тайван.

Управленски науки в Тайван. Вземете MBA в Тайван. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Тайван тук!

1 резултата за Управленски науки, Тайван Filter

магистърска степен по финансов мениджмънт

CTBC Financial Management College
Тайван, Тайнан
MBA
Септември 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus

Нашата учебна програма се фокусира върху изследователски методи, практически и професионални умения и способност за анализ на случаи. Подобно на нашите програми, студентите по ...

Научете повече