MBASTUDIES

Управленски науки в Намибия. Научете за програми по Управленски науки в Намибия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Магистратура MBA по мениджмънт е академична програма, която подготвя студентите за кариера в сферата на топ мениджмънт и управление на високо равнище. Студентите имат възможност да развият умения, нагласи и познания, необходими за успешна реализация в корпоративна среда.

Намибия е в Южна Африка, граничи с Южна Африка, Ботсвана, Ангола, Замбия и Атлантическия океан. Намибия е подобен на Южна Африка, и ако ти си "се използва за пътуване в една страна, пътуващи в друга държава, е доста лесно. Туристите могат да влизат Намибия за до 90 дни.

Управленски науки в Намибия. Вземете MBA в Намибия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Намибия тук!

1 резултата за Управленски науки, Намибия Filter

MBA - Икономика на транспорта и управление на логистиката

Esami Business School
Танзания, Аруша + 17 Още
MBA
Февруари 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Campus

Транспортът и инфраструктурата са определени като важни предпоставки за подобряване на социалното и икономическото развитие. ESAMI е наясно, че без критична маса от обучен пер ...

Научете повече