MBASTUDIES

Управленски науки в Малта. Научете за програми по Управленски науки в Малта.

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Студентите, които работят в сфера на организационен мениджмънт, могат да разгледат програми MBA по мениджмънт. Тези програми са за степен „магистър“ и тук се изучават счетоводство, маркетинг, бизнес право, логистика, комуникации, разрешаване на конфликти, етика, лидерство и връзки с обществеността.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Управленски науки в Малта. Вземете MBA в Малта. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Малта тук!

1 резултата за Управленски науки, Малта Filter

MBA с управление на проекти (Университет на Честър)

Global College Malta
MBA
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Университет за MBA Честър със специализация по управление на проекти на

Научете повече