MBASTUDIES

Управленски науки в Индонезия. Научете за програми по Управленски науки в Индонезия.

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Магистратура MBA по мениджмънт е академична програма, която подготвя студентите за кариера в сферата на топ мениджмънт и управление на високо равнище. Студентите имат възможност да развият умения, нагласи и познания, необходими за успешна реализация в корпоративна среда.

Индонезия, страна в Югоизточна Азия, в домовете за повече от 238 милиона души. Индонезия е четвъртата най-населена страна в света. Образователния сектор на страната е разделена на предучилищното, младши и старши първична, вторична и обучен курсове.

Управленски науки в Индонезия. Вземете MBA в Индонезия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индонезия тук!

1 резултата за Управленски науки, Индонезия Filter

Магистър по мениджмънт

Universitas Gadjah Mada
Индонезия, Джокякарта
MBA
Август 2020
<
Редовно обучение
<
18 месеца
22 Jun 2019
Английски
Campus

MM FEB UGM е водещо бизнес училище в Индонезия, предлагащо висококачествено бизнес обучение, характеризиращо се със силни и компетентни преподаватели, динамична учебна програм ...

Научете повече