MBASTUDIES

Управленски науки в Виетнам. Научете за програми по Управленски науки в Виетнам.

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Програмите по мениджмънт подготвят студентите за начални позиции в сфера на управление чрез изучаване на различни принципи и техники на управление. Тук често се включват решаване на сложни задачи, организационно поведение и вземане на сложни решения. Курсовете по мениджмънт също така се фокусират върху овладяване на лидерски качества, които са необходими за позиции на ръководители.

Виетнам (Виетнам), официално на Социалистическа република Виетнам (Cong Hòa XA Хой Чу Nghia Виетнам) е дълга, тънка страна в Югоизточна Азия. Виетнам "е историята е един от война, колонизация и бунт. Присъствието на чужди университети се увеличава във Виетнам, които имат повече от 160 университета.

Управленски науки в Виетнам. Вземете MBA в Виетнам. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Виетнам тук!

1 резултата за Управленски науки, Виетнам Filter

Магистър по бизнес администрация

RMIT Vietnam
Виетнам, Сити Хошимин + 1 Още
MBA
17 Feb 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
24 Jan 2020
Английски
Campus

Разширете своя бизнес и управленски опит и отворете Pathway към управленски роли чрез тази степен MBA. Въпреки че приема глобални перспективи, съдържанието на програмата остав ...

Научете повече