MBASTUDIES

Програми по Обучение по международно право. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистър по бизнес администрация (MBA) е популярен образователен път за студенти, които се интересуват от преследване на по-напреднала кариера в бизнеса. Тези програми често изискват две или три години интензивно изучаване и могат да доведат до различни изпълняващи и доходоносни бизнес кариери.

Какво представлява МВА в международното право? Тази област на обучение се фокусира върху управленските практики и интензивните закони зад функцията на всички безпроблемни международни бизнес операции. Завършилата степен в тази област може да включва курсове по организация, управление, комуникация, човешки права, бизнес право и управление. Много програми изискват студентите да са завършили бакалавърска степен по бизнес, право или свързан предмет.

Учени от международното право често ще се научат да комуникират ефективно с различни типове хора. Това умение може да се окаже полезно в различни професионални или лични настройки. Такива хора могат да станат по-организирани и ориентирани към детайлите, след като спечелят този тип степен.

Разходите за придобиване на MBA могат да се различават в различните държави и видове образователни институции, а частните университети често имат по-високи нива на обучение от публичните колежи. Много от тях са платили за училище чрез финансова помощ, програми за обучение и стипендии.

Кариерите в международното право могат да се разширят в многобройни индустрии, включително в публичния и частния сектор. Много студенти с този образователен опит преследват позиции в правителствени агенции като адвокати или политици. Завършилите работиха за организации, сред които Американският съюз за граждански свободи и "Амнести интернешънъл". Други правни позиции, като маркетинг мениджъри и търговски посредници, могат да бъдат намерени в частни фирми или международни корпорации.

Магистърска степен по международно право може да бъде получена от един от многото университети, които са на разположение по целия свят. Изучаването в чужбина може да е от полза за тази област на обучение или може да изберете да учите от дома с онлайн курсове или програми за непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Обучение по международно право Filter

MBA в областта на международното търговско право - специализация в съответствие

ESLSCA Business School
MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Френски
Кампус

MBA в областта на международното бизнес право е предназначена не само за студенти по право на високо ниво, но и за професионалисти, които искат да овладеят напреднали правни в ...

Научете повече