MBA-obrazovanie.com

Online Здравни грижи в Съединени Американски Щати - Здравни грижи програми в Съединени Американски Щати

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

MBA в Здравен мениджмънт е програма, предназначена за тези, които искат да изградят кариера в здравния сектор. Тази програма обхваща от икономика на здравеопазването и управление. Студентите се запознават с цялостна управленска и техническа експертиза, както и преодоляване на сложността и мулти-facetedness на системата на здравеопазването.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Online Здравни грижи в Съединени Американски Щати - Вземете Online Здравни грижи в Съединени Американски Щати. All Online информация Здравни грижи. Спестете време и се свържете с училището тук!

20 резултата за Здравни грижи, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение Filter

MBA в здравеопазването

IGlobal University
Онлайн обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Vienna

MBA в здравеопазването

магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в здравеопазването

PATTEN UNIVERSITY
Онлайн обучение Съединени Американски Щати Oakland USA Online

Учителят по бизнес администрация е професионална степен, призната във всички индустрии. Учениците първо да участват в една интегрирана учебна програма разглеждане на функционалните области на бизнеса, а след това да персонализират управление на знания и умения, като изберете концентрация.

MBA в здравеопазването администрация

Tiffin University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Tiffin + още 2

Концентрацията на MBA Healthcare администрация е програма, предназначена за работа професионалисти, заети в областта на образованието, грижата за деца, социални услуги, здравеопазване и бизнес.

Магистър по бизнес администрация в здравеопазването

American Sentinel University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Birmingham Aurora

MBA-Healthcare на American Sentinel е най-доброто от двата свята - най-съвременна програма за MBA в основата си, допълнена със специален акцент върху здравеопазването

Master of Business Administration/Health Care Management

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix + още 1

Master of Business Administration / Health Care Management програма е предназначена да подобри управленските умения, които учениците трябва да функционират ефективно в рамките на здравната организация

Mba с концентрация в управлението на здравеопазването

Columbia Southern University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Orange Beach

Целта на програмите на Университета по бизнес администрация (MBA) на CSU и в програмите за концентрация на MBA е да създават изключителни лидери. Тези програми дават възможност на възрастните да развиват знания, умения и нагласи, които да ги подготвят за творческо, етично и ефективно изпълнение в рамките на своите организации.

магистър по бизнес администрация и магистър по медицина: медицинско ръководство в системите на здравеопазването

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 3

Магистър по бизнес администрация и магистърска степен по медицина: Кърмещите лидери в системите за здравеопазване е предназначен да подготви опитни медицински сестри, които са придобили бакалавърска степен по медицина в областта на медицинските сестри, за да развият умения за управление на бизнеса и лидерски умения в сестринските сестри.

Магистър по бизнес администрация и магистър по управление на медицинските грижи в системите за здравеопазване (Bridge)

Grand Canyon University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Мостът (магистър по медицина в сестрински грижи с акцент в управлението на здравните системи в здравеопазването), предлаган от Колежа по медицински сестри и здравни грижи към Grand Canyon University , помага на опитни RN с бакалавърска степен извън сестринските грижи да направи прехода магистърска степен.

MBA - Управление на здравеопазването

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

30 кредитни онлайн MBA е предназначен за релевантност в днешния бизнес свят. Получете усъвършенствани умения с учебна програма, насочена към резултатите, ръководни задачи с реални организации и инструменти за симулация на пазарни стратегии за автентични бизнес резултати, всички на много достъпна цена. Специализациите включват кибернетична политика, киберсигурност, финанси / счетоводство, управление на здравните грижи, застраховане и управление на риска и общ вариант, който позволява на студентите да изградят своя собствена специализация.

Магистър по бизнес администрация - Управление на здравеопазването

Widener University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Chester

Изкарайте кариерата си на следващото ниво със съответните знания и жизненоважни умения, които да ръководите в днешната глобална бизнес среда. Онлайн MBA за управление на здравеопазването на Widener подготвя студентите за кариери в сектора на здравеопазването и в свързани със здравето индустрии като застраховане и фармацевтични продукти. Студентите ще развият и ключови лидерски умения, тъй като те са пряко свързани с индустрията на здравеопазването.

Магистър по бизнес администрация

Widener University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Chester

Онлайн MBA от Университета Widener се фокусира върху дългосрочния успех в кариерата в ръководни роли с балансиран учебен план по теория, практика и курсове за професионално развитие. Акредитираната онлайн MBA програма на AACSB (Асоциация за развитие на училищни бизнес училища) ви предлага избора на цялостна песен за обща бизнес администрация или възможността да концентрирате обучението си в две нарастващи области на бизнеса, управление на бизнес процеси и управление на здравеопазването.

MBA - Управление на здравеопазването

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Университетът в Скрантън е готов да ви помогне да предприемете най-важните следващи стъпки за усъвършенстване на кариерата ви в управлението на здравеопазването. Онлайн магистърска степен по бизнес администрация със специализация в управлението на здравеопазването Ви дава възможност да се възползвате от необходимите инструменти за постигане на успех в тази бързо променяща се индустрия.

Магистър по бизнес администрация - Концентрация в здравеопазването

University of Delaware Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Newark

Ще подобрите показателите за индустрията и организацията, когато се научите да работите в днешните здравни системи, включително информатика, електронна услуга и опит на пациентите.

Магистър по бизнес администрация - Управление на здравеопазването

Queens University of Charlotte Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Charlotte

Магистър по бизнес администрация - управление на здравеопазването

Лидерство в MBA и организационна здравна концентрация

University of Saint Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Съединени Американски Щати Leavenworth

Персонализирайте ускорената си онлайн магистърска степен с концентрация в лидерство и организационно здраве. С курсовите задачи, основани на организационните здравни принципи на Lencioni, тази програма ви омагьосва със съвременното разбиране на организационната култура и лидерски умения, за да развиете добре функциониращи организации. Само за една година, можете да спечелите акредитираните от IACBE онлайн MBA от Университета на Света Мария и да превърнете целите си в реалност.