MBA-obrazovanie.com

Online Здравен мениджмънт програми, търсене на най-добрите програми за магистърска степен по бизнес администрация

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Дистанционно обучение Здравен мениджмънт програми - Търсене тук за програми Здравен мениджмънт Здравен мениджмънт. Съберете цялата информация Online Здравен мениджмънт, спести време и се свържете с Здравен мениджмънт признания тук!

19 резултата за Здравен мениджмънт, Дистанционно обучение Filter

MBA в здравеопазването

IGlobal University
Онлайн обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Vienna

MBA в здравеопазването

MBA in Healthcare Management

Imperial School of Management
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства United Arab Emirates Online Sharjah + още 2

MBA в студентите по управление на здравеопазването, които преследват тази концентрация, изследват принципите на бизнеса, маркетинга, финансите и ефективното управление, тъй като те се отнасят до глобалната система на здравеопазването.

MBA - управленски опит Здраве

IMF Business School Portugal
Онлайн обучение Задочно обучение 720 часове Отворено кандидатстване Португалия Portugal Online

В края на тази MBA студенти ще имат знания, за да се разбере сегашната ситуация на здравната система, етичен отговорността и изискванията на удовлетвореността на клиентите, за да се овладеят всички модели на съществуващите здравни системи. Ще придобият инструменти и овладяване на техническите и клинични и болнични модели за управление.

магистърска степен по клинична и фармацевтична управление

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Задочно обучение 16 - 20 месеца Отворено кандидатстване Швеция Zürich

В края на Master (MBA) в Clinical & Pharmaceutical учебна програма за управление на завършилите ще съчетават теория със собствена работа Опит и показват добро познаване на Clinical & фармацевтичната промишленост.

Master of Business Administration/Health Care Management

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix + още 1

Master of Business Administration / Health Care Management програма е предназначена да подобри управленските умения, които учениците трябва да функционират ефективно в рамките на здравната организация

Mba с концентрация в управлението на здравеопазването

Columbia Southern University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Orange Beach

Целта на програмите на Университета по бизнес администрация (MBA) на CSU и в програмите за концентрация на MBA е да създават изключителни лидери. Тези програми дават възможност на възрастните да развиват знания, умения и нагласи, които да ги подготвят за творческо, етично и ефективно изпълнение в рамките на своите организации.

MBA в здравеопазването

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah Нигерия Lagos United Arab Emirates Online Южноафриканска Република Cape Town Кувейт Kuwait City Саудитска Арабия Riyadh Johannesburg Dammam Бахрейн Bahrain Online Гана Accra Канада Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Малайзия Malaysia Online Йордания Amman + още 27

Този курс е структуриран по такъв начин, че обучаемият да получи двойно сертифициране, следдипломна квалификация за напреднали в управлението на здравеопазването

Магистър по бизнес администрация и магистър по управление на медицинските грижи в системите за здравеопазване (Bridge)

Grand Canyon University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Мостът (магистър по медицина в сестрински грижи с акцент в управлението на здравните системи в здравеопазването), предлаган от Колежа по медицински сестри и здравни грижи към Grand Canyon University , помага на опитни RN с бакалавърска степен извън сестринските грижи да направи прехода магистърска степен.

MBA - Управление на здравеопазването

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

30 кредитни онлайн MBA е предназначен за релевантност в днешния бизнес свят. Получете усъвършенствани умения с учебна програма, насочена към резултатите, ръководни задачи с реални организации и инструменти за симулация на пазарни стратегии за автентични бизнес резултати, всички на много достъпна цена. Специализациите включват кибернетична политика, киберсигурност, финанси / счетоводство, управление на здравните грижи, застраховане и управление на риска и общ вариант, който позволява на студентите да изградят своя собствена специализация.

Магистър по бизнес администрация - Управление на здравеопазването

Widener University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Chester

Изкарайте кариерата си на следващото ниво със съответните знания и жизненоважни умения, които да ръководите в днешната глобална бизнес среда. Онлайн MBA за управление на здравеопазването на Widener подготвя студентите за кариери в сектора на здравеопазването и в свързани със здравето индустрии като застраховане и фармацевтични продукти. Студентите ще развият и ключови лидерски умения, тъй като те са пряко свързани с индустрията на здравеопазването.

Магистър по бизнес администрация

Widener University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Chester

Онлайн MBA от Университета Widener се фокусира върху дългосрочния успех в кариерата в ръководни роли с балансиран учебен план по теория, практика и курсове за професионално развитие. Акредитираната онлайн MBA програма на AACSB (Асоциация за развитие на училищни бизнес училища) ви предлага избора на цялостна песен за обща бизнес администрация или възможността да концентрирате обучението си в две нарастващи области на бизнеса, управление на бизнес процеси и управление на здравеопазването.

MBA - Управление на здравеопазването

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Университетът в Скрантън е готов да ви помогне да предприемете най-важните следващи стъпки за усъвършенстване на кариерата ви в управлението на здравеопазването. Онлайн магистърска степен по бизнес администрация със специализация в управлението на здравеопазването Ви дава възможност да се възползвате от необходимите инструменти за постигане на успех в тази бързо променяща се индустрия.

Магистър по бизнес администрация - Управление на здравеопазването

Queens University of Charlotte Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Charlotte

Магистър по бизнес администрация - управление на здравеопазването

Консултация по управление на здравеопазването

University of Saint Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Съединени Американски Щати Leavenworth

Персонализирайте ускорената си онлайн степен по MBA с концентрация в управлението на здравеопазването. Тази концентрация използва примери от реалния свят и се фокусира върху внушаването на силни бизнес умения, така че да можете да се справите с всякакви правни и етични проблеми, които могат да възникнат. Само за една година, можете да спечелите акредитираните от IACBE онлайн MBA от Университета на Света Мария и да превърнете целите си в реалност.

Магистър по бизнес администрация: Управление на здравеопазването

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати San Antonio

Онлайн магистърската програма на Университета на Лейди на Лейк Университета предлага строга учебна програма, която включва лично внимание от страна на нашия факултет, обучение в практическите приложения на бизнес теорията и стратегията и прогресивен подход, който предвижда настоящите и бъдещите нужди. Акредитирана от ACBSP, тази онлайн програма е предназначена за заети студенти, които желаят да продължат да изпълняват своите професионални и лични задължения. Изберете от две специализации в управлението и управлението на здравеопазването.