MBA-obrazovanie.com

Програми по Застраховане. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистърска степен по бизнес администрация е универсален степен. Има много различни посоки, че можете да отидете с него, както и много различни кариери, че можете да се окажете инча спечелил MBA в Insurance ви позволява да се съсредоточи подготовката си на важна бизнес сектор има нужда от образовани и квалифицирани кадри.

Какво е MBA в застраховането? Този курс на обучение се фокусира върху основните теми в бизнеса, както и свързани със застраховането предмети. Това е често да се намери класове обхващат бюджетиране, икономика, управление на риска, застрахователно право и повече. В много случаи, студентите трябва да вече имат бакалавърска степен в област, свързана с бизнеса и минимален GPA преди да кандидатствате за такава програма. Проучванията са склонни да продължи приблизително две години и може да включват стаж преди дипломирането.

Има много ползи за попълване на MBA в застраховането, включително квалификациите за успешна кариера в областта на застраховането.Курсове обикновено са на разположение в интернет, което също прави тази степен е чудесна възможност за студенти от цял ​​свят, който се нуждае от възможности за дистанционно обучение.

Когато решите да отидете за следването си, а дължината на програмата ще се отрази на крайната цена. Можете също така да искате да се вземат под внимание стажа си, които могат или не могат да ви осигури заплата. Преди да кандидатствате за дадена програма, изследвания го добре, за да се гарантира, че разбирате всички разходи.

Възпитаниците на програма за застраховане MBA могат да се ползват няколко различни кариери в застрахователната индустрия, включително и финансов анализатор, здравеопазване продуктов мениджър и поемател. Въпреки бакалавърска степен може да ви даде приличен старт във всяка от тези области, получавате MBA може да ви помогне да отидете по-далеч във всяка професия от бакалавърска степен.

Преди да кандидатствате за магистърска степен в областта на застраховането, студентите трябва бакалавърска степен в сродна сфера, минимум GPA и GMAT или GRE полувремето.За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

3 резултата за Застраховане Filter

MBA - застраховане и управление на риска

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

30 кредитни онлайн MBA е предназначен за релевантност в днешния бизнес свят. Получете усъвършенствани умения с учебна програма, насочена към резултатите, ръководни задачи с реални организации и инструменти за симулация на пазарни стратегии за автентични бизнес резултати, всички на много достъпна цена. Специализациите включват кибернетична политика, киберсигурност, финанси / счетоводство, управление на здравните грижи, застраховане и управление на риска и общ вариант, който позволява на студентите да изградят своя собствена специализация.

MBA в областта на финансите, риска и застраховането

Offenburg University
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 3 семестри Октомври 2020 Германия Offenburg + още 1

Master of Business Administration (MBA) в областта на финансите, риска и застраховането е предназначен за професионалисти, които се стремят към успешна кариера в областта на финансите, управлението на риска и застраховането на търговските кредити.

Магистър по бизнес администрация: Управление на риска

St. John's University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Queens + още 1

Програмата за управление на риска и онлайн застраховка от Колеж по бизнес в Сейнт Джон Тобин разглежда функционалните аспекти на рисковите и глобалните застрахователни пазари.