MBA-obrazovanie.com

Застраховане в Offenburg. Научете за програми по Застраховане в Offenburg! Застраховане

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Застраховане в Offenburg. Вземете MBA в Offenburg. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Offenburg тук! Застраховане

1 резултата за Застраховане, Offenburg Filter

MBA в областта на финансите, риска и застраховането

Offenburg University
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 3 семестри Октомври 2020 Германия Offenburg + още 1

Master of Business Administration (MBA) в областта на финансите, риска и застраховането е предназначен за професионалисти, които се стремят към успешна кариера в областта на финансите, управлението на риска и застраховането на търговските кредити.