Filter
MBA
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Застраховане в Германия. Научете за програми по Застраховане в Германия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Застраховане в Германия. Вземете MBA в Германия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Германия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Застраховане, Германия

Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) в областта на финансите, риска и застраховането е предназначен за професионалисти, които се стремят към успешна кариера в областта ... [+]

Master of Business Administration (MBA) в областта на финансите, риска и застраховането е предназначен за професионалисти, които се стремят към успешна кариера в областта на финансите, управлението на риска, както и инвестиционната и търговска кредитна застраховка.

Тази следдипломна програма от световна класа ще ви води в ръководни и предприемачески лидерски умения и финансови и застрахователни умения, които ви позволяват да работите на върха на международната търговия, финансите и застраховането.... [-]

Германия Offenburg
Октомври 2020
Английски
Редовно обучение
3 семестри
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски