MBASTUDIES

Намерете MBA програми в Естония тук!

Има много неща, в Естония, която привлича студенти от цял ​​свят. Естония разполага с високо образовано население, предлага широка гама от културни и артистични възможности, разполага с модерни градове с богата история и отлична образователна система. Един MBA в Естония е началото на обогатяващо професионална кариера.

MBA в Естония програми оспори студенти интелектуално, насърчаване на професионалното и личностно израстване, за да се създаде високо квалифицирани висшисти. Много MBA в Естония програми вземе международна перспектива дават възможност на учениците да изследват проблеми в бизнеса във все по-глобализиращия се среда. Студентите, които преследват своята MBA в Естония ще изпитат курсова работа, която се фокусира върху теми като маркетинг, мениджмънт, счетоводство, и етика, за да създадете добре закръглени бизнес професионалисти.

Един MBA в Естония може да ви помогне по кариерна пътека и може да отвори възможности в Европа и в световен мащаб.Ако това ви звучи като това, което търсите, а след това се търси чрез опциите по-долу, за да намерите програмата добра за вас!

Резултати Filter

Международна бизнес администрация

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
15 Авг. 2020
Английски
Кампус

Програмата МВА Международна бизнес администрация има интердисциплинарен подход за изграждане на цялостно разбиране на международната бизнес среда, в която днешните мениджъри в ...

Научете повече

MBA в предприемаческия мениджмънт

Tallinn University of Technology
MBA
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
01 May 2020
Английски
Кампус

Магистърът по бизнес администрация (MBA) е предназначен да разшири кариерата на лицата, които се интересуват от предприемаческо управление. Квалификацията се поддава на различ ...

Научете повече