close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми по Изследвания на околната среда. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Когато повечето хора мислят за някой с MBA, идеята за бизнес втвърдени, сериозни професионални идва на ум; Въпреки това, там е повече в областта на бизнес администрацията, отколкото черни костюми и куфарчета. Чудиш ли се,… Научете повече

Когато повечето хора мислят за някой с MBA, идеята за бизнес втвърдени, сериозни професионални идва на ум; Въпреки това, там е повече в областта на бизнес администрацията, отколкото черни костюми и куфарчета. Чудиш ли се, "Какво е MBA в околната среда?" Вие може да искате да разгледа този възнаграждаване опция.

Тъй като светът става все по-предпазливи за околната среда, големите фирми правят преминаването към пести енергия, се разпространява на осведомеността сред клиенти и служители, и да се създаде зелени бизнес практики. Една MBA в програмата за околна среда има за цел да образова своите участници на политиката за околната среда и да ги научи как да се интегрират, че знанието в професионалния свят. Това включва определянето на политиките на организациите, образоването на другите им зелен влияние и помагат да се установи и насърчаване на екологосъобразни бизнес практики.

Защото там е силен тласък в професионалния свят, за да се повиши осведомеността за околната среда, на пазара на труда е добро за никого преследването на тази степен. Въпреки това, за много хора, знаейки, че те работят, за да направим света по-добро място е най-големият мотиватор.

Въпреки че разходите за посещаване на училище варира от институция, има много повече възможности, които съществуват днес, отколкото някога са били. Не беше много отдавна, че преследването на MBA означаваше пускането кариерата си в режим на задържане и да се върне на училище в продължение на две до четири години. Не само че е трудна мисъл, тя е също е доста скъпа; Въпреки това, с нарастването на онлайн програми за магистърски и днес всеки може да се върне в училище. Повечето онлайн институции предлагат достъпни, гъвкави класове, проектирани специално за учащи, които имат допълнителни задължения извън училище.

Има много работни места за хора, които да получат магистърска степен в околната среда. Съвсем наскоро, на големи компании търсят мениджъри на околната среда да се установи и насърчаване на политиките за повишаване на осведомеността за околната среда. Други възможности за кариера включва работа за организации с нестопанска цел, да служи като ръководители на проекти, или работи в правителството.

Студентите заинтересовани в преследването на онлайн степен трябва да започне от проучване на нашия сайт и откриване на програмите, които предлагаме. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Swiss School of Management Dubai
Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Този курс предоставя въведение в системите за управление и методите за осигуряване на качеството, използвани за повишаване на оперативната ефективност и ефективност на съответ ... +

Този курс предоставя въведение в системите за управление и методите за осигуряване на качеството, използвани за повишаване на оперативната ефективност и ефективност на съответствието в отделите и програмите за здраве, безопасност и околна среда. -
MBA
Задочно
Английски
Септ. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование