MBA-obrazovanie.com

Устойчиво управление в Wales. Научете за програми по Устойчиво управление в Wales! Устойчиво управление

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Устойчиво управление в Wales. Вземете MBA в Wales. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Wales тук! Устойчиво управление

1 резултата за Устойчиво управление, Wales Filter

Aberystwyth MBA

Aberystwyth University Business School
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания Aberystwyth

Aberystwyth MBA ви дава възможност да развиете разбиране за по-високо ниво на управленски умения и концепции и тяхното приложение в практически ситуации. Като участник в MBA програмата ще изучавате текущата теория на управление и признатите най-добри практики в области като лидерство, операции, корпоративно управление и устойчивост.