MBASTUDIES

Online Европейски бизнес програми, търсене на най-добрите програми за магистърска степен по бизнес администрация

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Студентите с желание за работа в международна бизнес-често ще трябва да вземат курсове в европейския бизнес. Тези програми подготвят учениците със знания, като например законите, култури и езици на различните страни.

Задочно обучение Европейски бизнес програми - Търсене тук за програми Европейски бизнес Европейски бизнес. Съберете цялата информация Online Европейски бизнес, спести време и се свържете с Европейски бизнес признания тук!

2 резултата за Европейски бизнес Filter

Professional MBA European Business Law

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
MBA
19 Окт. 2020
<
Задочно обучение
<
18 месеца
30 Юни 2020
Английски
Кампус

With the Professional MBA in European Business Law, the WU Executive Academy offers a part-time program for current and potential executives without a law degree who work in a ...

Научете повече

MBA в европейското / азиатското управление

International Graduate Center - Hochschule Bremen
MBA
Окт. 2020
<
Редовно обучение
<
2 семестри
Английски
Кампус

Програмата е разработена, за да обучи водещи таланти за водещи позиции в Европа и Азия. Тя е насочена главно към млади професионалисти с първа степен по инженерство, социални ...

Научете повече