MBASTUDIES

Online Европейски бизнес в Австрия - Европейски бизнес програми в Австрия

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Студентите с желание за работа в международна бизнес-често ще трябва да вземат курсове в европейския бизнес. Тези програми подготвят учениците със знания, като например законите, култури и езици на различните страни.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Online Европейски бизнес в Австрия - Вземете Online Европейски бизнес в Австрия. All Online информация Европейски бизнес. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Европейски бизнес, Австрия Filter

Professional MBA European Business Law

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
MBA
19 Окт. 2020
<
Задочно обучение
<
18 месеца
30 Юни 2020
Английски
Кампус

With the Professional MBA in European Business Law, the WU Executive Academy offers a part-time program for current and potential executives without a law degree who work in a ...

Научете повече