MBASTUDIES

Програми по Публично управление. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистър по бизнес администрация е академично постижение, постигнато след завършване на бизнес училище. Студентската програма включва задълбочено проучване на бизнес-свързани теми. Завършилите, които постигат тази чест, могат да намерят по-големи възможности за кариера в частната индустрия, правителството и обществените организации.

Какво представлява MBA в публичния мениджмънт? Степента предлага обучение, което позволява на студентите да изпълняват управленски роли във федералното, държавното и местното управление. Обучението в класната стая обикновено се фокусира върху ръководни теми като лидерство, маркетинг, счетоводство, анализ на данни, стратегии и операции. Програмата обикновено включва основна учебна програма, специализирани курсове и избираеми предмети. В много случаи класовете се преподават от професори, които са работили в публичния сектор. Учебните модули могат да включват лекции, презентации и екипни проекти. Продължителността на програмата обикновено е от една година до две години.

Студентите, които получават магистърска степен по бизнес администрация в публичния мениджмънт, често развиват отлични умения за решаване на проблеми и анализи. Този набор от умения може да помогне на организациите да постигнат социални цели. Освен това те могат да развият лидерски качества, които да им помогнат да превъзхождат във всички области на живота.

Един MBA в публичния мениджмънт има различни разходи. Училищата имат различни такси и обучение. Необходимо е учениците внимателно да оценят всяка институция, преди да вземат окончателно решение.

Завършилите MBA в публичния мениджмънт могат да прилагат своите управленски знания в различни ситуации на заетост. Има търсене на тези експерти в областта на управлението, образованието, здравеопазването и финансите. Извършената работа е разнообразна. Видът на завършилите висши длъжности може да включва мениджър по обслужване на клиенти, служител по заеми, администратор на договори, бюджетен анализатор, управител на клона и администратор на облагите. Тези професионалисти често се очаква да предоставят устойчиви решения.

Много университети предлагат магистър по бизнес администрация в публичния мениджмънт. Студентите, които предпочитат домашно учене, могат да се възползват от онлайн класовете. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Публично управление Filter

MBA в публичния мениджмънт

Grupo Tiradentes
MBA
Март 2021
<
Редовно
<
407 часове
Portuguese (Brazil)
Кампус

адекватни часа; известни професори и експерти на местния пазар; инфраструктура, съвместим със стандарта изискването на нашата целева аудитория; практически опит и наличието на ...

Научете повече

MBA в управлението на публичните политики

Sciences Po Tunis
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Френски
Кампус

МВА в управлението на публична политика е специализиран елит програма, отворена за съвременния свят и особено посветен на изучаването на политиката, на участниците в него, нег ...

Научете повече

Управление на публичния сектор в МВР

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Специализацията на УБ по Управление на публичния сектор в Университета в Балтимор се предлага в партньорство с Колежа по обществени въпроси на университета в Балтимор и се фок ...

Научете повече