MBASTUDIES

Масиви от данни в Индия. Научете за програми по Масиви от данни в Индия.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Изследването на данни определя твърде голям, за да се анализира и сравнява с конвенционалните софтуер е известен като голям данни. Студентите от тази област на обучение трябва да имат по-високо ниво разбиране на компютри и математика.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Масиви от данни в Индия. Вземете MBA в Индия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индия тук!

1 резултата за Масиви от данни, Индия Filter

PGDM в големи данни (еквивалентно на MBA)

Goa Institute of Management
MBA
Юни 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Според бюро по трудова статистика на САЩ, длъжностите на бизнес анализаторите се предвижда да нараснат с 22% до 2020 г. Според неотдавна McKinsey ...

Научете повече