MBASTUDIES

Програми по Глобален мениджмънт. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Студентите, които имат желание да участват в международен бизнес процес или да работят в бизнес организация, често избират магистратури по мениджмънт в глобалното управление, което им помага да станат по-добри кандидати за висши позиции в глобални компании.

Какво всъщност за програми MBA по Глобален мениджмънт? Тези програми подготвят студентите да вземат важни решения относно законно разширяване на една компания в една или повече допълнителни страни. Студентите придобиват ценни знания и опит за глобалния бизнес в такива сфери като международно финансиране, глобален маркетинг, международно право, дипломатическа стратегия, етнически отношения и макроикономика. Такива програми също така предлагат и възможности за учене в чужбина и придобиване на ценен професионален опит в друга държава.

Студентите, които завършват такова образование, са по-добре подготвени да вземат бизнес решения, тъй като те имат по-добро разбиране за глобалните операции и стратегии на компанията. Такива програми помагат на завършилите да станат по-конкурентоспособни кандидати за ръководни и управленски позиции в различни корпорации и организации, които имат глобално присъствие на пазара или които проучват възможностите за разширяване на бизнеса си в други страни. Студентите, които завършат такава програмата, ще бъдат по-добре подготвени да вземат решения относно глобално разширяване на бизнеса, приети въз основа на добри финансови, етични, правни и маркетингови стратегии. 

Таксите за магистратури MBA по глобално управление се различават според мястото и институцията. Студентите трябва да се свържат с институцията по техен избор за да научат повече подробности относно таксите и други подробности на всяка една програма. Повечето такива програми продължават от една до три години.

Завършилите такива програми са по-добре подготвени да развиват управленски и лидерски кариери в различни области, включително счетоводство, продажби и управление. Фирмите, които търсят мениджъри, които да им помогнат безопасно и стратегически правилно да разширят бизнеса си на допълнителни пазари, често търсят кандидати с съответно висше образование.  

 

Студентите, които се интересуват да научат повече за МВА по глобално управление, трябва да потърсят допълнителна информация относно програмните предпоставки от избраната от тях институция. Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

3 резултата за Глобален мениджмънт Filter

MBA Dual UoR - MSc в международното управление

EU Business School
Испания, Барселона + 4 Още
MBA
01 Jan 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Докато завършваха MBA програмата на EU Business School на EU Business School в нашите университети в Барселона, Женева, Монтрьо и онлайн, учениците с по-малко от две години тр ...

Научете повече

MBA Global - Управление на луксозни марки

Institut Supérieur de Marketing du Luxe
Франция, Париж
MBA
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
16 месеца
Английски
Campus

Програма, която подготвя студентите за мениджърски дейности чрез задълбочено проучване на производството, логистиката и контрола, с акцент върху финансовите стратегии и глобал ...

Научете повече

MBA в глобалното управление

Kean University
Съединени Американски Щати, Ню Йорк + 1 Още
MBA
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Campus

MBA Кийн университет в програма Global Management е специализиран MBA програма степен, че се подготвя мениджъри, за да успее в условията на глобална бизнес среда. ...

Научете повече