MBASTUDIES

Глобален мениджмънт в Париж. Научете за програми по Глобален мениджмънт в Париж! Глобален мениджмънт

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Глобално управление, което се отнася до начина, по който една компания дръжки международния си бизнес, може да помогне на хората да се справят в света на индустрията от универсална гледна точка. Глобални програми за управление обхващат теми като история и култура, за да се помогне на фирмите да функционират правилно и в други райони на света.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Глобален мениджмънт в Париж. Вземете MBA в Париж. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Париж тук! Глобален мениджмънт

1 резултата за Глобален мениджмънт, Париж Filter

MBA Global - Управление на луксозни марки

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
MBA
<
Редовно
<
16 месеца
Английски
Кампус

Програма, която подготвя студентите за мениджърски дейности чрез задълбочено проучване на производството, логистиката и контрола, с акцент върху финансовите стратегии и глобал ...

Научете повече