MBASTUDIES

Online Глобален маркетинг в Париж - Виж за Глобален маркетинг програми в Париж

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Global маркетинга е процес на разработване на една идея за един продукт и създаване на този продукт в световен мащаб с цел постигане на международния пазар. Учениците в тази област могат да се запознаят с основните стратегии и методи.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Online Глобален маркетинг Oslo - Вземи си Глобален маркетинг в Париж. Съберете цялата програма Глобален маркетинг информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Глобален маркетинг, Париж Filter

International MBA

MBA
Окт. 2020
<
Задочно обучение
15 Септ. 2020
Английски
Кампус

The International MBA is a one-year program held in Paris. The education is based on a broad array of disciplines, which will allow you to acquire a comprehensive range of man ...

Научете повече