MBA-obrazovanie.com

Намерете MBA програми в Германия тук!

Германия има една от най-големите университетски системи в Европа, а също така е призната като страна с богата образователна традиция и академични постижения. Университетите в Германия са атрактивно място за студенти от цял ​​свят, което прави магистратурите MBA в Германия уникално и вълнуващо академично изживяване.

Магистратурите MBA в Германия предлагат интересни курсове, които помагат на студентите да подобрят своите умения за критично мислене. При следване в магистратури MBA в Германия студентите ще получат солидна база знания за бизнеса чрез прилагане на теоретични знания за решаване на реални бизнес проблеми и придобиване на знания за управлението в непрекъснато променящата се глобална бизнес среда. Студентите могат да избират от специализирани области като финанси, електронна търговия, маркетинг, управление на технологиите и много други. Завършилите със степен MBA в Германия са квалифицирани да навлизат в професионални кариери, независимо дали в мултинационална корпорация или малък местен бизнес.

Разгледайте вариантите за магистратури MBA в Германия долу и намерете най-подходящата за вас!

Резултати Filter

Глобален MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 18 месеца Октомври 2019 Германия Berlin

Ако имате за цел да стартирате кариерата си в международен бизнес, тази вълнуваща програма за MBA е идеална за вас. Чрез проучване на най-новите техники в бизнеса и лидерството, вие ще спечелите глобалната перспектива, необходима, за да забележите нововъзникващите пазарни тенденции и да разберете как да използвате иновациите, които ще добавят стойност и значение за вашата организация.

Grenoble MBA

GISMA Business School
Кампус Редовно обучение 24 месеца Септември 2019 Германия Berlin

Тази програма MBA е престижна бизнес квалификация, предоставена в партньорство с Grenoble Ecole de Management (GEM) - един от най-високо оценените бизнес училища в света.

Мениджмънт на клиничните изследвания в МБА

IUBH University of Applied Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 семестри Октомври 2019 Германия Bad Honnef + още 2

Тази професионална сертификация с продължителност 6 семестъра използва смесено и на място обучение с експерти от PAREXEL International. Следдипломният сертификат за управление на клиничните изследвания предоставя задълбочени познания и прозрения за индустрията на клиничните изследвания, от откриването на лекарства до регулаторните изисквания и управлението на данните.

MBA международното управление на бизнеса

Furtwangen University/HFU Business School
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Германия Villingen-Schwenningen

The HFU MBA съчетава върхова учебна програма преподава изцяло на английски език, като динамична и международен опит на факултета. HFU Business School The е способност на Hochschule Furtwangen

магистърска степен по бизнес администрация (MBA) в международния бизнес - счетоводство и финанси специализация

New European College
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Германия Munich

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA), се превърна в академичната кариера тласък за предприемачите, така и за корпоративни работници. Глобализацията изисква завършилите МБА с наистина международно бизнес образование.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

EBS Universität
Кампус Редовно обучение 12 - 18 месеца Октомври 2019 Германия Oestrich-Winkel

Глобалната икономика е в постоянен поток, като ви предлага много възможности за кариера. Бихте искали да развиете допълнително, да подобрите своя спектър от възможности и сте готови да направите следващата стъпка в кариерата си?

Международен мениджмънт на MBA

Pforzheim University
Кампус Редовно обучение 3 - 4 семестри Запитване на информация Германия Pforzheim

Акредитиран от AACSB, нашият MBA обединява глобалното управление, отговорното управление на устойчивата глобализация, управлението на иновациите и управлението в Европа от глобална гледна точка.

MBA възобновяеми енергийни източници

Renewables Academy AG (RENAC)
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 5 семестри Октомври 2019 Германия Berlin + още 1

Онлайн магистърската степен MBA Renewables предоставя магистърска степен по бизнес администрация с акцент върху възобновяемата енергия и енергийната ефективност.

MBA в международното управление на здравеопазването (IHM)

Frankfurt School of Finance & Management
Кампус Задочно обучение 20 месеца Октомври 2019 Германия Frankfurt

Frankfurt School по мениджмънт в международното здравеопазване е предназначена за работещите в сферата на здравеопазването професионалисти, за да осигури задълбочено разбиране за международния бизнес в областта на здравеопазването. Програмата има за цел да развие отговорни лидери в областта на здравеопазването и да им даде практически умения за бизнес, напреднали предприемачески умения, експертиза по лидерство и почтеност, за да се справят с предизвикателствата в глобализирания сектор на здравеопазването.

MBA в комуникацията

EU Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Швеция Geneva Испания Barcelona Montreux Германия Munich Switzerland Online + още 9

Уменията, необходими за комуникацията и връзките с обществеността, бяха драстично предефинирани с напредъка на социалните и цифровите медии. Специалистите в областта са длъжни да координират все по-сложните кампании за връзки с обществеността и да определят сложни стратегии и микроцеси, за да гарантират, че ключовите послания на организацията достигат до ключовата целева аудитория. Тази програма ще предостави на студентите ноу-хау, от което се нуждаят, за да останат в течение на настоящите тенденции и да прилагат най-новите технологии и комуникационни стратегии.

Двойна степен по общо управление, магистърска степен по бизнес администрация (САЩ)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
Онлайн обучение Редовно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Германия Germany Online

Интегрираната програма за работа с двойна степен по програма за общо управление от Школата по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) е идеалният старт за вашата кариера. Участниците в програмата работят на пълен работен ден като помощници на ръководството в компаниите и едновременно с това завършват двугодишна интерактивна онлайн програма за обучение в SIBE в сътрудничество с Post University (САЩ). Като обработвате предизвикателни проекти в реални случаи като интегрирана част от изследването, вие развивате свои собствени компетенции и в същото време генерирате измерими ползи за компаниите-партньори.

КСО и НПО-управление (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Германия Rheinbach + още 1

Разбира The FIBAA акредитирана магистърска предлага уникална лидерство и управление на програмата, за да се подготви студентите за кариера в една неправителствена организация.

Берлин MBA

Berlin School of Economics & Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Септември 2019 Германия Berlin + още 1

Берлинския MBA, с разнообразните си възможности за специализация, подготвя професионално и лично за управленски задачи в международната корпоративна практика, разширява възможностите за кариера и по този начин дава възможност за последователното преследване на индивидуалните цели на кариерата. Берлинския Университет за мениджмънт на труда (MBA), получил печат на одобрението от международно известната акредитационна агенция AMBA, може да бъде изучаван както на пълно работно време (15 месеца), така и на непълно работно време (24 месеца).

Магистър по бизнес администрация

IUBH Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 36 месеца Отворено кандидатстване Германия Bad Honnef + още 1

Нашата MBA дистанционна програма за обучение е идеална отправна точка за следващата стъпка по професионалния ви път - кариера като успешен мениджър. Програмата Ви квалифицира в областта на бизнес администрацията, корпоративното управление, маркетинга, финансите и лидерството за високи мениджъри в много индустрии и специализирани области.

MBA - фокус върху управлението на международните здравни грижи

SRH Hochschule Berlin
Кампус Редовно обучение 3 семестри Запитване на информация Германия Berlin

Пригответе се за предизвикателни задачи в топ мениджмънта в сферата на здравеопазването!