MBA-obrazovanie.com

Намерете MBA програми в Германия тук!

Германия има една от най-големите университетски системи в Европа, а също така е призната като страна с богата образователна традиция и академични постижения. Университетите в Германия са атрактивно място за студенти от цял ​​свят, което прави магистратурите MBA в Германия уникално и вълнуващо академично изживяване.

Магистратурите MBA в Германия предлагат интересни курсове, които помагат на студентите да подобрят своите умения за критично мислене. При следване в магистратури MBA в Германия студентите ще получат солидна база знания за бизнеса чрез прилагане на теоретични знания за решаване на реални бизнес проблеми и придобиване на знания за управлението в непрекъснато променящата се глобална бизнес среда. Студентите могат да избират от специализирани области като финанси, електронна търговия, маркетинг, управление на технологиите и много други. Завършилите със степен MBA в Германия са квалифицирани да навлизат в професионални кариери, независимо дали в мултинационална корпорация или малък местен бизнес.

Разгледайте вариантите за магистратури MBA в Германия долу и намерете най-подходящата за вас!

Резултати Filter

Глобален MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 18 месеца Октомври 2019 Германия Berlin

Тази вълнуваща програма е предназначена да помогне на желаещите да започнат бизнес или да стартират международна кариера. Освен това, ако искате да преминете към изследователска степен, включително докторат в съответна област, глобалната MBA ще ви предостави необходимите умения за успех.

Grenoble MBA

GISMA
Кампус Редовно обучение 24 месеца Септември 2019 Германия Berlin

Тази MBA програма е престижна бизнес квалификация, предоставена в партньорство с Гренобъл Екол де Мениджмънт (GEM) - една от най-високо оценените бизнес училища в света. Програмата предлага уникална възможност за изучаване на най-високопоставената европейска степен в сърцето на Берлин, която отваря редица възможности за работа на млади професионалисти и завършили висше образование.

МБА Международен бизнес

IUBH University of Applied Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 6 семестри Октомври 2019 Германия Bad Honnef Berlin + още 3

С MBA в международен бизнес вие ще придобиете умения, които са необходими в широк кръг от компании и индустрии, за да поемат предизвикателни изпълнителни управленски роли. Ако имате степен по инженерство, наука или хуманитарни науки, MBA ви дава най-добрия шанс да се квалифицирате за мениджмънт.

MBA международното управление на бизнеса

Furtwangen University/HFU Business School
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Германия Villingen-Schwenningen

The HFU MBA съчетава върхова учебна програма преподава изцяло на английски език, като динамична и международен опит на факултета. HFU Business School The е способност на Hochschule Furtwangen

MBA програма на пълно работно време в Darmstadt Business School

Darmstadt University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Германия Darmstadt

Програмата за магистърска степен по бизнес администрация в бизнес училището в Дармщат е съобразена с предизвикателствата на динамичната глобална икономика. Това е класическа обща програма за управление, която акцентира върху стратегията, финансите, маркетинга и управлението. Следвайки концепцията за приложни науки, ние се фокусираме върху тясна връзка между теорията и практическото приложение.

магистърска степен по бизнес администрация (MBA) в международния бизнес - това специализация управление

New European College
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Германия Munich

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA), се превърна в академичната кариера тласък за предприемачите, така и за корпоративни работници. Глобализацията изисква завършилите МБА с наистина международно бизнес образование.

Международен мениджмънт на MBA

Pforzheim University
Кампус Редовно обучение 3 - 4 семестри Запитване на информация Германия Pforzheim

Акредитиран от AACSB, нашият MBA обединява глобалното управление, отговорното управление на устойчивата глобализация, управлението на иновациите и управлението в Европа от глобална гледна точка.

MBA възобновяеми енергийни източници

Renewables Academy AG (RENAC)
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 5 семестри Октомври 2019 Германия Berlin + още 1

Онлайн магистърската степен MBA Renewables предоставя магистърска степен по бизнес администрация с акцент върху възобновяемата енергия и енергийната ефективност.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

EBS Universität
Кампус Редовно обучение 12 - 18 месеца Октомври 2019 Германия Oestrich-Winkel

Глобалната икономика е в постоянен поток, като ви предлага много възможности за кариера. Бихте искали да развиете допълнително, да подобрите своя спектър от възможности и сте готови да направите следващата стъпка в кариерата си?

MBA в предприемачеството

EU Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Испания Barcelona Швеция Geneva Montreux Германия Munich Switzerland Online + още 9

Разрастващият се бизнес трябва да се адаптира към екологичните и технологичните промени. Това майор ви подготвя за предизвикателствата на установяването и отглеждането на бизнес в днешния динамичен климат. Ще ви помогнем да изградите рамката за новото си начинание и да ви предоставим необходимите умения да станете предприемач. С дипломирането ще развиете ключови възможности за успех в областта на разработването на нови продукти и услуги, както и управлението на малкия и семейния бизнес.

Двойна степен по общо управление, магистърска степен по бизнес администрация (САЩ)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
Онлайн обучение Редовно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Германия Germany Online

Интегрираната програма за работа с двойна степен по програма за общо управление от Школата по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) е идеалният старт за вашата кариера. Участниците в програмата работят на пълен работен ден като помощници на ръководството в компаниите и едновременно с това завършват двугодишна интерактивна онлайн програма за обучение в SIBE в сътрудничество с Post University (САЩ). Като обработвате предизвикателни проекти в реални случаи като интегрирана част от изследването, вие развивате свои собствени компетенции и в същото време генерирате измерими ползи за компаниите-партньори.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

University of Applied Sciences Europe
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 3 семестри Август 2019 Германия Berlin Iserlohn Hamburg + още 2

Дигитализацията, глобализацията и увеличеното търсене на устойчивост представляват предизвикателства пред компаниите днес. Имате нужда от квалифицирани специалисти и ръководители, които идентифицират и прилагат иновативни и ориентирани към бъдещето бизнес модели. От решаващо значение за вашия успех като лидер е колко сте готови да поемете отговорност и да отворите нови области. Става въпрос за управление на мрежата и личен растеж в света на работата 4.0. Като завършил, вие ще можете да отговорите на предизвикателствата на глобалните и дигитални пазари, да стимулирате иновациите и да ръководите екипи. Предефинирайте своя бизнес опит и изучете качеството на преподаване в един от топ 10 немски университети.

КСО и НПО-управление (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Германия Rheinbach + още 1

Разбира The FIBAA акредитирана магистърска предлага уникална лидерство и управление на програмата, за да се подготви студентите за кариера в една неправителствена организация.

Берлин MBA

Berlin School of Economics & Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Септември 2019 Германия Berlin + още 1

Берлинския MBA, с разнообразните си възможности за специализация, подготвя професионално и лично за управленски задачи в международната корпоративна практика, разширява възможностите за кариера и по този начин дава възможност за последователното преследване на индивидуалните цели на кариерата. Берлинския Университет за мениджмънт на труда (MBA), получил печат на одобрението от международно известната акредитационна агенция AMBA, може да бъде изучаван както на пълно работно време (15 месеца), така и на непълно работно време (24 месеца).

MBA General Management

SRH Hochschule Berlin
Кампус Редовно обучение 3 семестри Запитване на информация Германия Berlin

Програмата MBA подготвя специалисти за предизвикателни управленски задачи в динамичен бизнес свят. За три семестъра придобивате общи управленски знания и развивате устойчиви стратегии и умения, които да отговарят на изискванията на глобалната икономика, да разберете сложните пазари и да поемете социална отговорност.