MBASTUDIES

MBA в Esslingen, Германия, Разгледайте MBA програми в Esslingen.

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Esslingen Градът е разположен по поречието на река Некар в Баден-wurtlermberg, южна Германия. Тя дом на Еслинген Университета за приложни науки, които специалности в машиностроенето и автомобилната техника.

MBA Esslingen. Вземете MBA степен в Esslingen. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Esslingen тук!

Резултати Filter

MBA в областта на международния индустриален мениджмънт

Esslingen University of Applied Sciences
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
31 May 2020
Английски
Кампус

Завършилите MBA Esslingen работят в срещата на бизнеса и академичните среди в международно ориентирани индустриални предприятия и компании, в голямо разнообразие от функции. Н ...

Научете повече