MBASTUDIES

MBA в Улм, Германия, Разгледайте MBA програми в Улм.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

MBA Улм. Вземете MBA степен в Улм. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Улм тук!

Резултати Filter

MBA международен управление на недвижими имоти

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Редовно
<
13 месеца
Немски
Кампус

Курсът International Real Estate Management, програма първомайстор за индустрията на недвижимите имоти в Германия (от 2002 г.), предвижда цялостно професионално ноу-хау за мла ...

Научете повече

MBA строителство корпоративно управление

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Редовно
<
12 седмици
Немски
Кампус

Изискванията към мениджърите в строителната индустрия са все по-взискателни и сложни. В допълнение към техническите познания икономически, правни и организационни умения, какт ...

Научете повече