MBASTUDIES

MBA в Пфорцхайм, Германия, Разгледайте MBA програми в Пфорцхайм.

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Пфорцхайм е град в провинция Баден-Вюртемберг, Германия. Градът е известен в страната си часовника на решения и индустрия бижута. Пфорцхайм има няколко културни институции и над 10 музеи.

MBA Пфорцхайм. Вземете MBA степен в Пфорцхайм. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Пфорцхайм тук!

Резултати Filter

Международен мениджмънт на MBA

Pforzheim University
MBA
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 семестри
Английски
Кампус

Акредитиран от AACSB, нашият MBA обединява глобалното управление, отговорното управление на устойчивата глобализация, управлението на иновациите и управлението в Европа от гло ...

Научете повече