MBASTUDIES

MBA в Биберах, Германия, Разгледайте MBA програми в Биберах.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

MBA Биберах. Вземете MBA степен в Биберах. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Биберах тук!

Резултати Filter

MBA международен управление на недвижими имоти

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Редовно
<
13 месеца
Немски
Кампус

Курсът International Real Estate Management, програма първомайстор за индустрията на недвижимите имоти в Германия (от 2002 г.), предвижда цялостно професионално ноу-хау за мла ...

Научете повече

MBA строителство корпоративно управление

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Редовно
<
12 седмици
Немски
Кампус

Изискванията към мениджърите в строителната индустрия са все по-взискателни и сложни. В допълнение към техническите познания икономически, правни и организационни умения, какт ...

Научете повече