MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Наш MBA програми са предназначени да развиват знанията и уменията, необходими за работа в условията на високо равнище професионални бизнес роли в широк кръг от организации.

Нашата дългогодишна репутация за бизнес образование и отлични връзки на работодателите, като предоставя възможност за проучване Masters ниво в подкрепяща и професионално-фокусирани среда.

Нашите разходите за обучение за MBA за учебната 2016/17 сесия ще бъдат освободени своевременно. Предимства на MBA Курсът дава възможност на участниците не само за укрепване на тяхната теоретична и практическа разбиране на бизнеса на теория и концепции, но също така да се прилагат тези знания чрез един голям проект в работна среда.

В допълнение, всички участници се предлагат значителна сума от професионално наставничество, за да подкрепят тяхното академично и кариерно развитие по време на обучението.

Структура

В първите два сроковете на обучение, участниците на нашите MBA курсове ще изучават редица основни модули, включително и лидерство и професионално развитие.

В крайния срок, кандидатите ще избират от широка гама от опции и се задължават Business Research модул, за да ги подготви за проекта в работна среда.

Общо кредитен рейтинг: 180

Предпоставки

Кандидатите трябва да притежават добра почетна степен (в случая на MBA финанси, това трябва да има включено финансиране).

Приложения от кандидати с богат професионален опит, които демонстрират академични потенциал да бъдат разглеждани.

В случай на международни заявки, ние изискваме IELTS 6.0, без компонент под 5,5.

Оценка

Модулите се оценяват по различни начини, включително и есета, доклади, невидими прегледи и проекти в процеса на работа.

Последна актуализация Окт. 2015

За учебното заведение

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Научете повече

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Свиване