MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Ъксбридж.MBA в Ъксбридж

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Ъксбридж е голям град, с население от 26 хил. през Greater London. Той е дом на основния корпус на Ъксбридж College, Brunel University и University Бъкингамшир New "и сестрински кампуса.

Online MBA в Ъксбридж - Вземи си MBA в Ъксбридж. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Ъксбридж тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

MBA
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Brunel Business School , разположена в Ъксбридж, Лондон, има над 50 години академични постижения и има двойна акредитация от AACSB и AMBA. Brunel MBA има интензивна едногодишн ...

Научете повече

Международен магистър по бизнес администрация (IMBA)

Bucks New University
MBA
Февр. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Нашият водещ „International MBA“ е програма за кариерно развитие, която се фокусира върху подготовката на утрешните амбициозни предприемачи и бизнес лидери за активна ангажира ...

Научете повече