MBASTUDIES

MBA в Оксфорд, Великобритания, Разгледайте MBA програми в Оксфорд.

Оксфорд във Великобритания е дом на световно известния университет, Оксфордския университет, който предлага отлична програма MBA в един от най-престижните университети в света. MBA Oxford възпитава новите поколения на бизнес лидери, които са в състояние да управлява в постоянно променящия се глобален пазар, както мислят стратегически и да бъдат иновативни в своята област.

Завършилите притежават MBA степен от Оксфорд ще видят вратите отворени за възможностите за кариера в Европа, както и останалата част на земното кълбо. С MBA Oxford, студентите ще изпитат предизвикателство курсова улеснено от изтъкнат преподавател, както и семинари и групови проекти. MBA Оксфорд студентите не само ще имат силно разбиране и познаване база на бизнес практики, но също така могат да се специализират е области като предприемачески финанси, бизнес в Китай, психология на маркетинга, недвижими имоти, търговия на дребно, както и преговори.

Ако търсите за една степен MBA, след което разгледа на едно от най-известните имена в света, MBA Оксфорд. Превъртете надолу и да научите повече!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация - MBA

Oxademy Business School
MBA
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Магистърската степен по бизнес администрация е световно призната следдипломна квалификация за амбициозни и мотивирани висшисти. ...

Научете повече

смесено обучение mba (магистър по бизнес администрация) - степен, присъдена от метрополитен университет в Лондон

Magna Carta College
Задочни и вечерни MBA
<
Задочно
<
24 месеца
English
Онлайн обучение

Търсите най-добрата налична програма за MBA, която можете да направите от дома си и да се поберат в живота ви? Дългогодишният MBA за смесено обучение от Magna Carta College, O ...

Научете повече