MBASTUDIES

MBA в Guildford, Великобритания, Разгледайте MBA програми в Guildford.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

MBA Guildford. Вземете MBA степен в Guildford. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Guildford тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация MBA

University of Surrey
MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
31 Авг. 2020
Английски
Кампус

Surrey MBA е трансформационно обучение. Ще направим нещо повече от промяна на перспективите ви за кариера: искаме да променим начина, по който мислите. Ние постигаме това чрез ...

Научете повече