MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Guildford.MBA в Guildford

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Online MBA в Guildford - Вземи си MBA в Guildford. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Guildford тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация MBA

University of Surrey
MBA
Окт. 2021
<
Редовно
<
Задочно
22 Юли 2021
Английски
Кампус

Surrey MBA е трансформационно обучение. Ще направим нещо повече от промяна на перспективите ви за кариера: искаме да променим начина, по който мислите. Ние постигаме това чрез ...

Научете повече