MBASTUDIES

MBA в Рио де Жанейро, Бразилия, Разгледайте MBA програми в Рио де Жанейро.

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Този град има много съоръжения за осигуряване на образование на всички нива. Някои от забележителните университети и колежи в този град са Рио де Жанейро State University и Федералния университет на Рио де Жанейро.

MBA Рио де Жанейро. Вземете MBA степен в Рио де Жанейро. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Рио де Жанейро тук!

Резултати Filter

Пълен MBA

COPPEAD Graduate School of Business
MBA
Февр. 2021
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
31 Дек. 2020
Английски
Кампус

COPPEAD е едно от най-добрите бизнес училища в света и предлага единствената MBA в Бразилия на пълен работен ден, която следва международните стандарти за качество при обучени ...

Научете повече

Магистър по бизнес управление

Brazilian School of Public and Business Administration
MBA
13 Авг. 2020
<
Задочно
<
22 месеца
21 May 2020
Portuguese
Кампус

Магистърът по бизнес мениджмънт (MEX) е висококвалифицирана програма за висшисти от страната или чужбина, които работят или имат намерение да работят в областта на бизнес адми ...

Научете повече