Filter
MBA
Шри Ланка Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бизнес проучвания в Шри Ланка. Научете за програми по Бизнес проучвания в Шри Ланка.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Бизнес проучвания в Шри Ланка. Вземете MBA в Шри Ланка. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Шри Ланка тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Шри Ланка

Степени
Място
Шри Ланка
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hindustan University

MBA е необходимо квалификация, за да се изкачи нагоре по корпоративната стълбица. Има голямо търсене на завършилите управление добро качество във всички функционални обла ... [+]

Департаментът по мениджмънт изследвания, създадени през 1994 г., е известен с най-високо си качество в образованието управление, инфраструктура от световна класа и високо квалифицирани преподаватели. добре проектирана състоянието на изкуството климатизирани учебни стаи, компютърни съоръжения с интернет свързаност, LCD проектор във всяка класна стая, с добре оборудвана световна класа библиотека, и мултикултурна среда за обучение са отличителните белези на отдела. Семинар театри с най-новите аудио-визуални съоръжения и перфектни акустиката създават най-доброто благоприятна среда за учене.... [-]

Шри Ланка Коломбо
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски