MBASTUDIES

Online Бизнес проучвания в Фиджи - Бизнес проучвания програми в Фиджи

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Програми по бизнес изследвания са академични програми за студенти, които искат да научат повече за управление на бизнеса. Тук може да се изучават както общи курсове, така и по-специализирани дисциплини, които ще подпомогнат в подготовка за съответна кариера.

Министерството на образованието често се наблюдава обучение във Фиджи. Правителството Фиджи предлага частично спонсорство за студенти, които успяват да присъстват висши учебни заведения. Това даде възможност на по-високия прием образование да се удвои през последните години.

Online Бизнес проучвания в Фиджи - Вземете Online Бизнес проучвания в Фиджи. All Online информация Бизнес проучвания. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Фиджи Filter

Капитаните на бизнес администрация

University of the South Pacific USP
MBA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Международен акредитиран от Асоциацията на MBA (AMBA), магистърската програма по бизнес администрация (MBA) на Graduate School of Business (GSB), Университетът на Южния Пасифи ...

Научете повече