Filter
MBA
Унгария Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бизнес проучвания в Унгария. Научете за програми по Бизнес проучвания в Унгария.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Бизнес проучвания в Унгария. Вземете MBA в Унгария. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Унгария тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Унгария

Степени
Място
Унгария
Тип на обучение
Темпо на обучение
Budapest Metropolitan University

Най-новите теоретични и практически знания и умения, които обхващат всички сектори на бизнеса, са включени в нашия MBA. В допълнение към важните фундаментални курсове (Ик ... [+]

Кратко описание

Най-новите теоретични и практически знания и умения, които обхващат всички сектори на бизнеса, са включени в нашия MBA. В допълнение към важните фундаментални курсове (Икономическа политика, Методология на изследванията, Качествени методи, Бизнес икономика, Бизнес право и др.) Ние включихме и други основни умения (модерни корпоративни финанси, финансов анализ, стратегическо управление и др. фокус върху развитието на лидерството. След като разберат напълно основните принципи на бизнеса, студентите ще бъдат изложени на разнообразие от учене чрез практически примери, практически казуси и практически проекти. Те позволяват на студентите да усвоят необходимите умения, за да станат уверени и успешни професионалисти в бизнеса. Освен нашите отлични докторски инструктори, темите се преподават от известни национални и международни експерти, т.е. Конрад Уеткер от Германия, Драган Или? от Сърбия и Стенли Алън Уорд от САЩ.... [-]

Унгария Будапеща
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски