MBASTUDIES

Online Бизнес проучвания в Люксембург - Бизнес проучвания програми в Люксембург

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Програмите за бизнес изследвания осигуряват фундаментално образование на студенти, които искат да изградят кариера в делова сфера. Университети и бизнес училища по света предлагат такива програми за студенти, които имат желание да изучават основите на бизнеса, финанси и мениджмънта.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Официалното име на страната е Великото херцогство Люксембург. То се намира в Западна Европа с немски език като официален. В страната има само един университет: Университет за Люксембург.

Online Бизнес проучвания в Люксембург - Вземете Online Бизнес проучвания в Люксембург. All Online информация Бизнес проучвания. Спестете време и се свържете с училището тук!

3 резултата за Бизнес проучвания, Люксембург, Дистанционно обучение Filter

Онлайн магистър по бизнес администрация (MBA)

European Business University
MBA
Окт. 2020
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Магистърът по бизнес администрация е едногодишна програма, специално разработена да подготви завършилите като следващото поколение мениджъри. ...

Научете повече

Executive MBA Epitech Management и ИТ предприемачество

IONISx
EMBA
<
Задочно
<
18 месеца
Френски
Онлайн обучение

Курсът Executive MBA Epitech Management и IT предприемачество е насочен към мениджъри и бъдещи мениджъри, които в допълнение към професионалните си умения в областта на информ ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация (MBA)

European Business University
MBA
23 Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
15 Авг. 2020
Английски
Онлайн обучение

Ако сте работещ професионалист, който се стреми да напредне в управлението или изпълнителната роля, това е най-добрата степен за вас. Магистърът по бизнес администрация е едно ...

Научете повече