Filter
MBA
Гибралтар Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бизнес проучвания в Гибралтар. Научете за програми по Бизнес проучвания в Гибралтар.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Гибралтар е отлично място за упражняване на висшето образование, както следва английския модел на образование. Въпреки, че някога е имало няколко висши учебни заведения в страната, последните държавни наредби, са довели до създаването на тези институции.

Бизнес проучвания в Гибралтар. Вземете MBA в Гибралтар. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Гибралтар тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Гибралтар

Степени
Място
Гибралтар
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Gibraltar

MBA University of Gibraltar е съвременна и целенасочена програма за управление, която има за цел да ви предизвика и да ви вдъхнови. Независимо дали се стремите да подобри ... [+]

За този курс

MBA University of Gibraltar е съвременна и целенасочена програма за управление, която има за цел да ви предизвика и да ви вдъхнови. Независимо дали се стремите да подобрите перспективите си за кариера или да промените посоката си, MBA е елитна професионална квалификация, която ще ви осигури умения за управление на бизнеса, които ще ви отличават от конкуренцията.

Нашите по-малки размери означават, че ще се присъедините към една сплотена общност от амбициозни професионалисти и ще се насладите на по-персонализиран опит с по-добър достъп до преподаватели и персонал.... [-]

Гибралтар
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски