MBASTUDIES

Online Бизнес проучвания в Кеймбридж - Виж за Бизнес проучвания програми в Кеймбридж

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Програми по бизнес изследвания са академични програми за студенти, които искат да научат повече за управление на бизнеса. Тук може да се изучават както общи курсове, така и по-специализирани дисциплини, които ще подпомогнат в подготовка за съответна кариера.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Cambridge, университетски град с около 130 000 студенти, е горд да бъде дом на Университета в Кеймбридж, основана в началото на 13-ти век и непрекъснато класирана като една от топ 5 университети в света. Има и Anglia Ruskin University.

Online Бизнес проучвания Oslo - Вземи си Бизнес проучвания в Кеймбридж. Съберете цялата програма Бизнес проучвания информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

3 резултата за Бизнес проучвания, Кеймбридж Filter

MBA предприемачеството

Cambridge International Education Centre
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус
Онлайн обучение

МКГС и екип New Charter университет до предлагаме иновативен път до голяма кариера! Открояват от тълпата чрез засилване на MBA предприемачество от New Charter университет с уч ...

Научете повече

International MBA

MBA
<
Редовно обучение
<
12&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Кампус

Successful careers are built on hard work. Our International MBA is a prestigious Master's degree that can help you build a brilliant career. This programme is available to in ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация с годината на обучение MBA

Anglia Ruskin University
MBA
<
Редовно обучение
<
20&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

MBA не е само квалификация, а начинът, по който мислите. Така че мисля като студент по MBA. Изборът на MBA, който ви дава инструментариум за управление, който се адаптира и пр ...

Научете повече