MBASTUDIES

Online Бизнес проучвания в Армения - Бизнес проучвания програми в Армения

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Студентите, които имат желание да изградят кариера в търговска сфера, трябва добре да помислят върху следване в програми по бизнес изследвания. Тези академични програми ще помогнат на студентите да развият умения за управление на персонал, управление на парични средства, маркетинг, лидерство и бизнес етика.

Тази страна за последните 1600 години е класиран високо по отношение на грамотността. Това се дължи на превъзходството на образованието, че гражданите се. Те предлагат качествено образование в университетското образование, че развитието, което подобрява творчеството сред студентите.

Online Бизнес проучвания в Армения - Вземете Online Бизнес проучвания в Армения. All Online информация Бизнес проучвания. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Армения Filter

Магистър по бизнес администрация

American University of Armenia
MBA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6&nbsp;-&nbsp;8 семестри
Английски
Кампус

Програмата магистър по бизнес администрация (MBA) е обширен формат от 24-28 последователни месеца за работещи професионалисти, които желаят да развият кариерата си, докато сле ...

Научете повече